Elimkerk

Welkom op de website van de Gereformeerde Gemeente Capelle aan den IJssel- Middelwatering. U kunt hier informatie vinden over onder andere onze kerkdiensten, ons geloof en onze verenigingen.

Over onze gemeente

Onze gemeente behoort tot het kerkverband van de Gereformeerde Gemeenten. Er zijn in ons land ongeveer 150 gemeenten van dit kerkverband, met in totaal bijna 108.000 leden. In Capelle aan den IJssel zijn twee zelfstandige gemeenten. In de wijk Middelwatering de Elimkerk en in West de Moriakerk.

In onze kerkdiensten staat de Bijbel als het Woord van God centraal. Sinds mei 2023 is ds. H. van der Heiden als predikant aan onze gemeente verbonden. Elke zondag vinden er twee kerkdiensten plaats. De ochtenddienst begint om 10.00 uur en de middagdienst om 16.30 uur.

 

U bent van harte welkom om onze kerkdiensten bij te wonen!

De Bijbel

In de kerk en in de kerkdiensten staat alles centraal rondom de Bijbel. De Bijbel is het woord van God waardoor Hij tot ons spreekt.

Meer weten?

Vraagt u zich af wie Jezus Christus is? Zou God bestaan? Waar komt de Bijbel vandaan? Is er leven na dit leven? Andere vragen?

Preken beluisteren

Preken worden binnen enkele dagen nadat ze zijn gehouden op deze website online gezet. U kunt ze hier beluisteren.

Kerktijden