Wat is de Bijbel?

De Bijbel is het best verkochte Boek van alle tijden. Miljoenen mensen zijn gegrepen door de aantrekkingskracht van dit Boek en anderen beginnen het net te ontdekken. En dan gaat het niet alleen om de mooie verhalen. In de Bijbel gaat het ook over concrete vragen van deze tijd. De Bijbel wil een wegwijzer zijn in deze wereld van vandaag met al de verwarring en misleiding. Reden genoeg om een cursus te starten voor mensen die de Bijbel willen (leren) lezen en de betekenis van de woorden in de Bijbel willen verstaan.

Wat houdt een Bijbelcursus in?

In de Bijbelcursus ‘Wegwijs in de Bijbel’ willen we helpen zoeken naar antwoorden op vragen: wie is God, heeft het leven zin, is er een hemel en aarde, wie is Jezus en wat is er na de dood. In de cursus komen ook de feestdagen en hun betekenis aan de orde. Dit maakt de cursus tot een praktisch geheel. De cursus ‘Wegwijs in de Bijbel’ is een goede gelegenheid om op een vrijblijvende manier kennis te maken met de inhoud van het grootste Boek van alle tijden!

Hoe volg je de cursus?

De Bijbelcursus kun je schriftelijk volgen. Na opgave krijg je een CD-rom thuisgestuurd met informatie en verwerkingsvragen. Telefonische of schriftelijk ondersteuning is daarbij mogelijk. De mondelinge bijbelcursus wordt gegeven in Groningen, in een kleine groep en op een aantal avonden. Deelname is gratis, voor het cursusmateriaal wordt een kleine bijdrage gevraagd. Voor deze cursussen is geen vooropleiding of voorkennis nodig. Voor meer informatie of het aanvragen van de cursus kan contact opgenomen worden. U kunt ook een gratis Bijbel (in meerdere talen) bij ons aanvragen via de e-mail of via de scriba: Dorpsweg 19, 9755 PA Onnen.

Agenda

Geen evenementen

Aanmelden

Onthoud mij